UL. FORT WOLA 22
01-258 WARSZAWA
Niekonwencjonalne połączenie herbaty czarnej Ceylon z pigwą i granatem. Pobudzająca mieszanka owocowa zaskakuje swoim intensywnym aromatem. Napar ma mocną barwę, ponieważ do mieszanki dodano ogniste płatki kwiatu krokosza
Ceylon, znany również jako Perła Oceanu Indyjskiego, ma zmienny zróżnicowany klimat. Herbata cejlońska nazywana jest także „Herbatą z Wyspy”. Produkowana jest w sześciu rejonach, najbardziej cenione są liście zbierane w wysokich partiach wyspy. Ich napar charakteryzuje się złocistą, złocistoczerwoną barwą oraz intensywnym smakiem i aromatem.
Sposób parzenia: Saszetkę zalać szklanką gorącej wody. Zaparzać przez 2-3 min.
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej.
Składniki:
herbata czarna (78,5%), owoc pigwy (6%), nasiona granatu (6%), skórka pomarańczy, aromaty, płatki krokosza barwierskiego (1,5%).
Kraj pochodzenia herbaty: Sri Lanka (Ceylon)
Zawartość netto: 40 g (20 torebek x 2 g)
„Współpraca z Panem Szymonem Drobikiem oraz sklepem „Office Concierge” to czysta przyjemność. Zamówienia realizowane ekspresowo z najwyższą starannością oraz partnerskie podejście do klienta. Z doświadczenia wiemy, że wzajemne zaufanie w biznesie jest najważniejsze. Serdecznie polecam – Radosław Glejzer Panel Management Team Leader Gemius Polska”