Ciastka zbożowe z nasionami szałwii hiszpańskiej i malinami, wzbogacone w wapń, magnez i żelazo.
Składniki: zboża 62,1 % [mąka pszenna 36,4 %, zboża pełnoziarniste 25,7 % (płatki pszenne 9,6 %, płatki owsiane 7,4 %, grys owsiany 5,7 %, mąka żytnia pełnoziarnista 1 %, mąka pełnoziarnista z pszenicy orkisz 1%, mąka jęczmienna pełnoziarnista 1%)], cukier, olej rzepakowy, nasiona lnu 5 %, syrop fruktozowoglukozowy, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), syrop glukozowy, składniki mineralne (węglan wapnia, węglan magnezu, żelazo elementarne), zagęszczony przecier jagodowy 1 %, zagęszczony przecier jabłkowy 0,8 %, błonnik pszenny, substancje spulchniające (węglany amonu, difosforany, węglany sodu), emulgatory (lecytyny sojowe, e 472e), olej palmowy, aromaty, sól, odtłuszczone mleko w proszku, substancja żelująca (pektyny), regulator kwasowości (kwas cytrynowy).adniki: miazga kakaowa, cukier, tłuszcz mleczny, miód (3,0%), migdały (1,6%), tłuszcz kakaowy, emulgator (lecytyna sojowa), białko jaja. masa kakaowa w czekoladzie minimum 50%.